image_alt

Dienst


Contacteer een professional

Contacteer een Atlantic professional in uw regio. Op zoek naar een installateur (die met Atlantic producten werkt) of een groothandel (die Atlantic producten verkoopt)? Dankzij uw postcode vindt u een installateur of groothandel in uw buurt. 

Contacteer een professional

Dienst voor verkoop

Op zoek naar de dienst voor verkoop van Atlantic Belgium ? Hier vindt u alle antwoorden op uw vragen.

Dienst voor verkoop

Dienst na verkoop

Op zoek naar de dienst na verkoop van Atlantic Belgium ? Hier vindt u alle antwoorden op uw vragen.

Dienst na verkoop

ATLANTIC VIP CLUB

Het spaarprogramma waar je VIP punten krijgt bij aankoop van ATLANTIC producten. Je kan deze VIP punten sparen en inruilen tegen mooie geschenken dankzij ons spaarprogramma VIP CLUB

VIP CLUB

Atlantic opleidingen

U vindt hier de planning van de Atlantic opleidingen.

Atlantic opleidingen

EPB simulatie rapport

Op deze pagina maakt u een EPB-simulatie en berekent u zelf het E-peil, K-peil en de geschatte energiekost van een woning. Er wordt met dezelfde formules als in de officiële EPB-software gerekend, maar om alles gemakkelijk invulbaar te maken, werden er wat vereenvoudigingen ingevoerd. Hierdoor zit er een afwijking van ongeveer 5% op het berekende E-peil en K-peil. De geschatte energiekost kan meer afwijken omdat deze afhankelijk is van de gewoontes van de bewoners.

EPB simulatie rapport

Premie berekeningstool

Subsidie zoeker. Op basis van jouw postcode krijg je een lijst van subsidies waarvoor je in aanmerking kan komen bji aankoop van warmtepompen en warmtepompboilers.

Premie-berekeningstool

ROI berekeningstool

Hoeveel je kan besparen en hoe snel de terugverdientijd precies is, kan u vanaf nu berekenen via de berekeningstool op www.atlantic-explorer.be > bereken uw besparing.

ROI berekeningstool
FULL SERVICE

Met onze FULL SERVICE begeleiden we jou van A tot Z. Vanaf offerte, contact met de vertegenwoordiger en dimensionering tot de installatie van het toestel, onderhoud en herstelling.

FULL SERVICE