picto 2012
picto 2012
Badkamerradiatoren en handdoekdrogers, praktisch, compact, gebruiksvriendelijk en efficiënt

De 2012 is een klassieke badkamerradiator met interessante troeven. Ook in krappe ruimtes, zelfs in de kleinste badkamer, vindt het smalle model perfect een plaatsje.
Met de badkamerradiator en handdoekdroger 2012, krijgen de woorden Frans design hun volle betekenis.

De 2012 gebruikt een warmtegeleidende vloeistof die door alle buizen en handdoekstangen stroomt voor een homogene warmte over het hele oppervlak. Uw badkamer wordt snel opgewarmd met een zachte warmte voor het ultieme comfort, en terzelfdertijd kan u verschillende handdoeken laten drogen.

De 2012 heeft met zijn combinatie van eenvoud, efficiëntie en sobere charme, een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.


Verwarmingstechnologieën voor de badkamer
Technologies de chauffage de salle de bain - Gamme
Meer lezen
Hoe uw badkamerradiator installeren en onderhouden
image_alt
Meer lezen
pictoVOORDELEN
  • Dit stille toestel met zijn verfijnde en eigentijdse design is verkrijgbaar in twee modellen, Standaard en Smal, zodat hij harmonieus in alle badkamers past, zelfs de allerkleinste. Hij is eenvoudig te installeren, enkel inpluggen in een stopcontact dat op 30 cm van de onderkant van de radiator is geplaatst.
  • De radiator 2012 biedt een aantal interessante features: digitale thermostaat meervoudig tarief en functies 24u auto drogen/auto verwarmen voor besparing op uw verwarmingskosten, boosterlampje, timer voor handdoekdrogen, vuilwerende bescherming (ASP-systeem), enz.
  • Bovendien is de 2012 eenvoudig te gebruiken dankzij de gemakkelijk bereikbare bediening en de temperatuurregelknop onderaan het toestel.

picto KENMERKEN