picto Doris 2
picto Doris 2
Badkamerradiatoren en handdoekdrogers, elegant Frans design en ruime keuze aan modellen

Doris 2 is een badkamerradiator en handdoekdroger met een elegante uitstraling die u vele praktische toepassingen biedt. Met 3 modellen en 9 versies, waaronder met turboventilator en verschillende gemengde modellen, zal Doris 2 aan ieders warmtebehoefte en comfortverwachtingen voldoen.

Met Doris 2 hebben de experts van Atlantic het perfecte evenwicht gevonden tussen technologie en elegantie.

Afhankelijk van het model is Doris 2 100 % elektrisch of gemengd. De gemengde versie van Doris 2 werkt in de winter in combinatie met uw centrale verwarming en in de zomer, of wanneer u extra warmte nodig heeft, autonoom op elektriciteit.

Doris 2 gebruikt een warmtegeleidende vloeistof die door alle buizen en de brede handdoekstangen stroomt voor een betere efficiëntie. Uw badkamer wordt snel opgewarmd met een zachte warmte voor het ultieme comfort, en terzelfdertijd kan u verschillende handdoeken laten drogen.

De modellen met ventilator en turbomodus bieden extra vermogen en kunnen, indien nodig, uw badkamer nog sneller opwarmen.

Doris 2 heeft met zijn combinatie van elegantie, eenvoud en efficiënte, een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.


Verwarmingstechnologieën voor de badkamer
Technologies de chauffage de salle de bain - Gamme
Meer lezen
Hoe uw badkamerradiator installeren en onderhouden
image_alt
Meer lezen
picto VOORDELEN
  • Deze stille, elegante en snel opwarmende radiator is verkrijgbaar in verschillende modellen zodat hij stijlvol in elke badkamer past en tegemoetkomt aan elke verwarmingsbehoefte. Hij is eenvoudig te installeren, enkel inpluggen in een stopcontact dat op 30 cm van de onderkant van de radiator is geplaatst.
  • Afhankelijk van het model beschikt Doris 2 over een aantal handige features: ruimtetemperatuurvoeler, turbomodus met timer en uitneembare stoffilter (modellen met ventilator), digitale thermostaat meervoudig tarief, winter-/zomerstand (gemengde modellen) voor besparing op uw verwarmingskosten, vuilwerende bescherming (ASP-systeem), enz.
  • Bovendien is Doris 2 vrij eenvoudig te gebruiken dankzij de bediening met praktische draaiknoppen op een handige hoogte aan de voorkant van het toestel.