picto Nefertiti
picto Nefertiti
Badkamerradiatoren en handdoekdrogers, praktisch, elegant en efficiënt

Nefertiti verenigt esthetiek, de waaier aan kleuren, en gebruiksgemak, de ruime open zijkant om gemakkelijk uw handdoeken en badjassen op te hangen. Dit toestel zal u aangenaam verrassen met zijn vele intelligente functies en zijn elegant design.

Met Nefertiti krijgen de woorden Frans design hun volle betekenis. Nefertiti is verkrijgbaar in negen kleuren waardoor hij altijd harmonieus in uw badkamer past.

Het grote verwarmingsoppervlak zorgt snel voor een zachte warmte voor een comfortabel gevoel en het drogen van uw handdoeken. De ventilator en de roterende modellen met ventilator bieden extra vermogen zodat de ruimte, indien nodig, nog sneller kan worden opgewarmd. En door de open zijkant kan u heel gemakkelijk uw handdoeken ophangen.

Door de combinatie van efficiëntie, gebruiksgemak, prestatievermogen en een ongeëvenaarde charme is Nefertiti de keuze bij uitstek voor uw badkamer.


Verwarmingstechnologieën voor de badkamer
Technologies de chauffage de salle de bain - Gamme
Meer lezen
Hoe uw badkamerradiator installeren en onderhouden
image_alt
Meer lezen
pictoVOORDELEN
  • Afhankelijk van het model kan Nefertiti 100 % elektrisch werken of gemengd, omdat hij op de centraleverwarmingsinstallatie kan worden aangesloten.
  • In de winter is het gemengde model Nefertiti aangesloten op uw centrale verwarming en in de zomer, of wanneer u extra verwarming nodig heeft, kan u de elektrische ventilator inschakelen.
  • Het bedieningspaneel dat een elektronische thermostaat bevat, kan worden bediend met een intelligente afstandsbediening met lcd-scherm, met douchemodus en intuïtieve navigatie. Nefertiti is uiterst gebruiksvriendelijk.
  • Tot slot heeft Nefertiti, afhankelijk van het model, een aantal nuttige features: ruimtetemperatuurvoeler, turboventilator, uitneembare stoffilter, timer, enz.

picto KENMERKEN

VERMOGENW500+1000
BREEDTEmm550
HOOGTEmm1150
DIEPTEmm150
GEWICHTkg23