picto Explorer V4
Warmtepompboilers Explorer V4
picto Explorer V4
Intelligente, performante en milieuvriendelijke warmtepompboiler

Deze stille warmtepompboiler, ontworpen en gefabriceerd in Frankrijk, is uitgerust met de meest performante technologieën die optimale energiebesparing garanderen. Explorer V4 is combineerbaar met een zonne-installatie en een verwarmingsketel en op afstand te bedienen met uw smartphone; comfort en warm water binnen handbereik voor het hele gezin!

Warm water voor u en uw gezin, zo veel u nodig heeft, Explorer zorgt er voor in een handomdraai.

Het gerenommeerde Franse merk Atlantic heeft al zijn technologische knowhow in de Explorer V4 gestoken, zo is deze warmtepompboiler duurzaam en intelligent.

Dankzij technologieën zoals de hoogwaardige « diamantkwaliteit » emaillaag, de steatietweerstand en het exclusieve anticorrosiesysteem ACI Hybride, genieten het keramische verwarmingselement en de kuip van de boiler een maximale bescherming voor een lange levensduur.

Met de intelligente functies Smart Energy en Smart Control combineert u een comfortabele levensstijl met dagelijkse energiebesparingen doordat de Explorer V4 al anticipeert op uw behoeften. En allemaal te bedienen met uw smartphone!

Dit alles maakt van de Explorer V4 een uiterst performant, betrouwbaar en duurzaam apparaat.


Cozytouch
‘Connected’ oplossing voor thermisch comfort
Cozytouch
Meer lezen
Smart Control
Atlantic bespaart op intelligente wijze energie
image_alt
Meer lezen
Werkingsprincipe Explorer
Warmtepompboilertechnologie – de beste oplossing in alle weersomstandigheden
image_alt
Meer lezen
pictoVOORDELEN
  • Als de Explorer aangesloten is op een zonne- of ketelinstallatie wordt de Smart Energy-functie geactiveerd, die op het gepaste moment de gepaste energiebron helpt kiezen, om het energieverbruik tot een minimum te beperken.
  • De Smart Control-functie anticipeert op uw behoeften en bezorgt u dag na dag het gewenste comfort, tezamen met een optimalisering van uw energieverbruik.
  • De Explorer is ook compatibel met de nieuwe Cozytouch-technologie waarmee u uw apparaat met een smartphone of tablet op afstand kunt besturen. Met Cozytouch monitort u alle instellingen in real time, zodat u uw dagelijks comfort kunt afstemmen op uw wensen.
  • Door de 360° draaibare luchtin- en uitlaten en de verstelbare pootjes, is de Explorer vlot overal te installeren, zowel binnen als buiten, in ruimtes met een laag plafond, in een hoek, ...
  • De Explorer maakt gebruik van hernieuwbare energie en realiseert zo aanzienlijke besparingen. Het is een milieuvriendelijk toestel en bij uitstek de beste keuze.

picto KENMERKEN

INHOUDL200
VOEDINGSSPANNINGV/Hz230V~/50Hz
MAXIMAAL OPGENOMEN VERMOGEN VAN HET APPARAATW2500
MAXIMAAL OPGENOMEN VERMOGEN VAN DE WARMTEPOMPW700
REGELBEREIK REGELAAR°C50 to 62°C
WERKINGSBEREIK WARMTEPOMP°C-5 to 43°C
COP VOOR LUCHTTOEVOER AAN 20°C3.2
COP VOOR LUCHTTOEVOER AAN 7°C2.79
GELUIDSDRUKdB(A)53
OPWARMTIJD VAN 15 tot 55°C (LUCHTTEMPERATUUR 7°C) u7u52
AFMETINGENmm1617x620x665
LEEG GEWICHTkg80
ENERGIEKLASSEA+
ELEKTRISCHE WEERSTANDW1800