picto F127
picto F127
Convectoren actieve warmte

F127 is een klassieke Franse convector met gebruiksvriendelijke bediening.

De F127 behoort tot een nieuwe generatie convectoren ‘actieve warmte’. Door de grote keuze aan vermogens, een uiterst nauwkeurige elektronische thermostaat en digitale bediening kan de F127 aan al uw warmtebehoeften voldoen. En dankzij Easy prog kan u met dit toestel aanzienlijke energiebesparingen realiseren (tot 25 %*).


Easy Prog
De eenvoudigste manier om uw apparaat te programmeren, voor meer comfort en energiebesparing!
Easy Prog
Meer lezen
Hoe uw verwarmingstoestel kiezen
image_alt
Meer lezen
pictoVOORDELEN
  • De F127 is eenvoudig te gebruiken en heeft een digitaal bedieningspaneel, die de temperatuur en de actieve modus (Manuel of Prog) aangeeft. Het bevindt zich bovenaan aan de achterkant en is gemakkelijk bereikbaar en gebruiksvriendelijk.
  • Atlantic heeft met de F127 een gebruiksvriendelijke convector ‘actieve warmte’ ontworpen die snel en langdurig warmte levert.
  • Met zijn uitblaaslamellen aan de voorkant en zijn afgeschermd verwarmingselement met aluminium diffusor, zorgt de F127 voor een snelle en homogene verspreiding van de warmte, voor een optimaal comfort.
  • De convector ‘actieve warmte’ F127 onderscheidt zich door zijn stille werking en compact en sober design. Gemakkelijk te installeren tegen de muur, past perfect in uw woning.
  • De F127 is een veilig toestel dankzij zijn klasse II, IP24 met dubbele elektrische isolatie, automatische oververhittingsbeveiliging, beveiliging tegen omkantelen, enz.
  • Als u op zoek bent naar een intelligent, economisch en duurzaam verwarmingstoestel, dan is de F127 een excellente keuze. Dankzij de functie Easy prog (gebruikersvriendelijke programmering) en de uiterst nauwkeurige elektronische thermostaat optimaliseert u uw energiebesparing (tot 25%*).
  • Bovendien voldoet de F127 aan de nieuwe ErP-richtlijn voor elektrische verwarmingstoestellen.
  • Tot slot is de convector ‘actieve warmte’ F127 een topoplossing wat energiebesparing en gebruiksvriendelijkheid betreft!

  

*in vergelijking met een mechanische convector

picto KENMERKEN

VERMOGENW500
BREEDTEmm370
HOOGTEmm451
DIEPTEmm102
GEWICHTkg3.8
pictoDocumentatie