picto Agilia IO
picto Agilia IO
Slanke en compacte radiator, intelligente functies, ruimte- en energiebesparend

Met zijn slanke en compacte vormgeving en intelligente functies biedt Agilia Connected u comfort en ruimte- en energiebesparing.

Dankzij de functie Intelligente Sturing en de Cozytouch-app zorgt deze elegante radiator voor een optimaal warmtecomfort terwijl u toch aanzienlijk bespaart op uw verwarmingskosten (tot 45 %)!


Cozytouch
‘Connected’ oplossing voor thermisch comfort
Cozytouch
Meer lezen
Functie Intelligente Sturing
Uw verwarmingsverbruik intelligent afstemmen op uw behoeften
Pilotage intelligent
Meer lezen
pictoVOORDELEN
  • De Franse verwarmingsexpert Atlantic heeft met de Agilia Connected een compacte, elegante en intelligente radiator ‘zachte warmte’ ontworpen.
  • Agilia Connected is uitgerust met een verwarmende film en een aluminium verwarmingslichaam die snel een zachte en homogene warmte verspreiden voor een heerlijk totaalcomfort.
  • Als u nood hebt aan een gebruiksvriendelijke, elegante, intelligente en compacte radiator dan is Agilia Connected een uitstekende keuze.
  • Agilia Connected geniet van twee baanbrekende functies. Met Cozytouch kan u uw toestel in real time monitoren en op afstand bedienen met uw smartphone of tablet. Met de Intelligente Sturing leert uw toestel, dankzij de aanwezigheidsdetector, uw levensritme en uw comforteisen kennen, zodat u kan genieten van een ultiem comfort en energiebesparingen (tot 45 % in vergelijking met een mechanische convector).
  • Met twee elegante modellen (horizontaal of verticaal) past Agilia Connected stijlvol in elk interieur. Omdat hij zo compact is als een convector is dit toestel een uitstekende ruimtebesparende oplossing.
  • Agilia Connected is eenvoudig te installeren en werkt zeer stil zodat hij overal in uw woning kan worden geïntegreerd.
  • Zijn gebruiksvriendelijke digitale bediening geeft de temperatuur weer, het energieverbruik en de actieve modus (Handmatig, Programmeermodus of Auto). De bediening bevindt zich bovenaan aan de achterkant en is gemakkelijk bereikbaar.
  • Agilia Connected omvat een totaalaanbod van functies: elektronisch gestuurde thermostaat, energieverbruiksindicator, vuilwerende bescherming (ASP-systeem), aanwezigheidsdetector, openraamdetector, enz.
  • Bovendien is Agilia Connected conform de nieuwe ErP-richtlijn inzake elektrische verwarmingstoestellen.
  • Kortom, Agilia Connected voorziet in uw behoeften op het gebied van comfort, energie- en ruimtebesparing!

picto KENMERKEN

VERMOGENW500
BREEDTEmm372
HOOGTEmm530
DIEPTEmm129
GEWICHTkg5.5
pictoDocumentatie