picto Oniris
picto Oniris
Radiator zachte warmte, elegant, multi-inzetbaar, intelligent en zuinig

Met zijn elegante Franse design en zijn strakke lijnen is Oniris een technologisch juweeltje dat u zal blijven bekoren. Dankzij zijn intelligente functies biedt Oniris u een optimaal warmtecomfort en kan u aanzienlijk besparen op uw verwarmingsfactuur (tot 45 %)!

Met Oniris is Atlantic erin geslaagd om efficiëntie, elegantie en toptechnologie harmonieus te combineren.

Oniris is uitgerust met een dubbel verwarmingslichaam in aluminiumlegering en een frontpaneel in aluminium die samenwerken, dankzij de intelligente sturing.

Oniris is een reactieve verwarming die zich aanpast aan uw onregelmatig leven. Hij zorgt voor een snelle opwarming en een homogene verspreiding van de warmte voor een aangenaam comfortgevoel.

Als u op zoek bent naar een gebruiksvriendelijke, elegante, intelligente en zuinige radiator dan is Oniris een uitstekende keuze.


Cozytouch
‘Connected’ oplossing voor thermisch comfort
Cozytouch
Meer lezen
Functie Intelligente Sturing
Uw verwarmingsverbruik intelligent afstemmen op uw behoeften
Pilotage intelligent
Meer lezen
pictoVOORDELEN
  • Met twee nieuwe strakke, elegante en trendy modellen past Oniris stijlvol in elk interieur. Het toestel is eenvoudig te installeren en werkt zeer stil zodat het overal in uw woning kan worden geïntegreerd.
  • Oniris bulkt van de intelligente functies. Hij is uitgerust met temperatuursensoren en met aanwezigheids- en openraamdetectoren. Oniris beschikt over intelligente leerfuncties die het levensritme en de comforteisen van de gebruiker leren kennen en memoriseren waardoor aanzienlijke energie- en kostenbesparingen kunnen worden gerealiseerd.
  • Oniris is voorzien van een groot aantal interessante features: elektronisch gestuurde thermostaat, energieverbruiksindicator, vuilwerende bescherming (ASP-systeem), enz.
pictoDocumentatie