picto Solius 2
picto Solius 2
Stralingspaneel homogeen verspreide warmte, gebruiksvriendelijk en efficiënt

Het grote en performante verwarmingsoppervlak van Solius 2 zorgt voor een snelle opwarming en een instant comfortgevoel. Door de korte opwarmtijd bespaart u op uw energieverbruik; een uitstekende keuze door zijn gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

Met zijn elegante Franse design en uitzonderlijke technologie laat Solius 2 u kennis maken met een nieuwe verwarmingswereld waar efficiëntie en comfort voorop staan.

De aard van het stralingspaneel Solius 2 garandeert veiligheid, continuïteit, geruisloosheid en een zachte en homogene verspreiding van de warmte, voor maximaal comfort.

Dit komt door de combinatie van een efficiënt geperforeerd uitblaasrooster, een performant verwarmingslichaam in geëxtrudeerd aluminium en een intelligente warmtedeflector.

Als u op zoek bent naar een zuinig en gebruiksvriendelijk stralingspaneel dat snel opwarmt dan is Solius 2 een uitstekende keuze voor het hele gezin.


Stralingspanelen ‘homogeen verspreide warmte’
Werkingsprincipe
Panneaux rayonnants à chaleur étendue
Meer lezen
Hoe uw verwarming installeren
image_alt
Meer lezen
pictoVOORDELEN
  • Met zijn hedendaags design en elegante, slanke vormgeving vindt dit toestel zijn plaatsje in uw woning. Solius 2 is het ideale toestel voor de keuken of de gang en past harmonieus in uw interieur.
  • Solius 2 van Atlantic bezit talloze intelligente features: elektronisch gestuurde digitale thermostaat, vuilwerende bescherming (ASP-systeem), ruimtetemperatuursensor, enz.
  • Het bedieningspaneel op de bovenkant van het toestel is zeer handig en gebruiksvriendelijk.

picto KENMERKEN

VERMOGENW750
BREEDTEmm520
HOOGTEmm450
DIEPTEmm98
GEWICHTkg5;3