picto Tatou Intelligente Sturing Connected
Stralingspanelen homogeen verspreide warmte Tatou Intelligente Sturing Connected
picto Tatou Intelligente Sturing Connected
Stralingspaneel homogeen verspreide warmte, elegant en intelligent en verkrijgbaar in verschillende modellen

Met zijn stijlvol design is Tatou Intelligente Sturing Connected een technologisch juweeltje dat u zal blijven bekoren. Zijn intelligente functies zorgen snel voor een homogene warmteverspreiding, een ultiem comfort en een aanzienlijke energiebesparing tot 45 %! En met de Cozytouch-app kan u het toestel op afstand bedienen en zo nog veel meer besparen.

Met Tatou Intelligente Sturing Connected heeft Atlantic, expert in thermisch comfort, een nieuwe kwaliteitsstandaard gezet!

Inderdaad, het stralingspaneel Tatou Intelligente Sturing Connected garandeert efficiëntie, geruisloosheid en een snelle en gelijkmatige verspreiding van de warmte, voor maximaal comfort (door de lucht en de muren te verwarmen).

Dit komt o.a. door de combinatie van een geperforeerd uitblaasrooster aan de voorzijde en een performant verwarmingslichaam in geëxtrudeerd aluminium.

Tatou Intelligente Sturing Connected is voorzien van twee innovatieve functies:

  • Met de Cozytouch-app kan u uw toestel op afstand bedienen en zijn verbruik in real time volgen vanop uw smartphone of tablet.
  • Met de intelligente functie leert uw toestel uw levensritme en uw comforteisen kennen en memoriseren zodat u een ultiem comfort en energiebesparingen kunnen worden geboden.
  • Als u op zoek bent naar een krachtig, zuinig en intelligent stralingspaneel voor een homogeen verspreide warmte dan is Tatou Intelligente Sturing Connected net wat u nodig heeft!

Cozytouch
‘Connected’ oplossing voor thermisch comfort
Cozytouch
Meer lezen
Functie Intelligente Sturing
Uw verwarmingsverbruik intelligent afstemmen op uw behoeften
Pilotage intelligent
Meer lezen
Stralingspanelen ‘homogeen verspreide warmte’
Werkingsprincipe
Panneaux rayonnants à chaleur étendue
Meer lezen
pictoVOORDELEN
  • Tatou Intelligente Sturing Connected is een stil toestel met een slank, hedendaags design. Het is verkrijgbaar in een horizontaal (standaard) en verticaal model zodat het in elk interieur een plaatsje kan vinden. Tatou Intelligente Sturing Connected integreert zich naadloos in uw woning.
  • Tatou Intelligente Sturing Connected is uitgerust met aanwezigheids- en openraamdetectoren, evenals met intelligente leerfuncties die het levensritme van de gebruiker leren kennen en memoriseren waardoor aanzienlijke energie- en kostenbesparingen kunnen worden gerealiseerd.
  • En met de Cozytouch-app bedient en monitort u uw toestel op afstand.
  • Tatou Intelligente Sturing Connected is voorzien van een groot aantal intelligente features: vuilwerende bescherming (ASP-systeem), elektronische thermostaat, temperatuursensoren en openraamdetectoren, geïntegreerd programma, enz. Dit alles verhoogt uw comfort en garandeert aanzienlijke besparingen op uw verwarmingsfactuur.
  • Bovendien is zijn handige bedieningspaneel met digitaal display zeer gebruiksvriendelijk.
pictoDocumentatie