picto Functie Intelligente Sturing
Verwarmingstechnologieën Functie Intelligente Sturing
picto Functie Intelligente Sturing
Uw verwarmingsverbruik intelligent afstemmen op uw behoeften

Met de functie Intelligente Sturing past het toestel zich automatisch aan uw levensritme aan, om u zowel een optimaal comfort als maximale energiebesparing te bieden.

Hij analyseert uw verwarmingsbehoeften en anticipeert zo dat u bij thuiskomst al direct kan genieten van een aangename temperatuur.

Bovendien reageert de functie Intelligente Sturing op onvoorziene gebeurtenissen zodat het optimale comfort behouden blijft.

De functie Intelligente Sturing is gemakkelijk te gebruiken en geschikt voor iedereen. Maar vooral mensen met een onregelmatige levensstijl zullen uit deze technologie het meeste voordeel halen.


pictoMEER LEZEN

Hoe werkt het?

Met een simpele druk op de toets schakelt u de functie Intelligente Sturing in en geniet u van dit technologisch wonder. Het verwarmingspaneel regelt alles volledig automatisch

Met behulp van temperatuursensoren en aanwezigheids- en openraamdetectoren, kan deze geavanceerde functie het levensritme van de gebruiker analyseren en opslaan, dit omvat:

  • Identificatie en memoriseren van de periodes van aanwezigheid.
  • Verfijnde wekelijkse analyse.
  • Anticiperen op de verwarmingsbehoefte.
  • Snelle reactie op veranderingen in het levensritme en onverwachte gebeurtenissen.

« Met de functie Intelligente Sturing hoeft u zich geen zorgen meer te maken over hoe u uw toestel moet instellen. Alles gebeurt automatisch en nauwkeurig! »

Getuigenis

Lucien, adviseur elektrische-verwarmingsoplossingen bij Atlantic in Parijs: « Met onze functie Intelligente Sturing mag u rekenen op 45 % meer energiebesparing dan met een elektrische convector! ».

Voor meer gedetailleerde informatie over onze apparatuur en de unieke concepten van Atlantic verwijzen wij u graag naar de desbetreffende secties van onze website.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

image_alt