picto 3CS Technologie
picto 3CS Technologie
Uw comfortgarantie in de badkamer

De badkamer is de laatste jaren ingrijpend geëvolueerd.

Van een puur functionele ruimte voor de persoonlijke hygiëne, is de badkamer geleidelijk aan veranderd in een echte wellnessruimte, intiem en comfortabel. Atlantic speelt hierop in met een gamma badkamerradiatoren en handdoekdrogers die een antwoord bieden op de wensen van de consument op het vlak van comfort en verlaging van de verwarmingskosten.

Dankzij deze unieke technologie, bent u met de badkamerradiatoren van Atlantic verzekerd van de ideale comforttemperatuur in uw badkamer, zelfs wanneer ze vol hangen met handdoeken. Dit in tegenstelling tot de traditionele handdoekdrogers die vandaag de dag op de markt zijn.


pictoMEER LEZEN

Hoe werkt het?

 • U hoeft niet meer te kiezen tussen het drogen van uw handdoeken en het verwarmen van uw badkamer.
  Dankzij het Triple Comfort System (3CS), leveren de badkamerradiatoren van Atlantic meer warmte dan conventionele handdoekdrogers met hetzelfde vermogen. Zelfs als ze vol hangen met handdoeken, verwarmen ze de hele badkamer.
 • Aan- of uitkleden zonder rillen.
  De badkamer in slechts enkele minuten de ideale temperatuur geven, dat is de missie van de ventilator. En dankzij het gemakkelijk uit te nemen en te reinigen stoffilter, blijft de lucht in de ruimte altijd gezond.
 • Met één druk op de knop is de badkamer nu klaar voor uw wellnessmoment.
  De functie «Douchecyclus» zorgt voor uw totaalcomfort: de ventilator verwarmt snel uw badkamer, terwijl u onder de douche staat wordt uw badhanddoek opgewarmd en na gebruik wordt hij gedroogd.
 • Totaalcomfort gecombineerd met energiebesparing.
  Dankzij het dagprogramma, start de radiator elke dag automatisch 45 minuten vóór de door de gebruiker ingestelde tijd op en blijft gedurende 2 uur aan. U kan er ook voor kiezen de handdoeken te verwarmen en te drogen zonder de badkamer te verwarmen. Dit is vooral handig in het tussenseizoen of in de zomer en beperkt uw elektriciteitsverbruik.

Met 3CS kunt u zonder compromissen genieten van een totaalcomfort tijdens uw dagelijks badkamermoment en van aanzienlijke energiebesparingen de rest van de dag.