picto ACI Hybride
picto ACI Hybride
Dynamische corrosiebescherming, gepatenteerd door Atlantic

Onze gepatenteerde ACI Hybride-technologie is de allernieuwste elektronische corrosiebescherming voor uw boiler. 


pictoMEER LEZEN

De boiler is uitgerust met een geavanceerde titaniumanode omhuld met magnesiumdeeltjes. De titaniumanode bevindt zich in het midden van de kuip en wordt gestuurd door een printplaat die een elektrische stroom in millivolt produceert. Deze combinatie biedt een duurzame bescherming van de kuip tegen corrosie en vervangt de magnesiumanode.

Dankzij de elektronische regeling interageert het ACI Hybride-systeem met zijn omgeving en anticipeert het op schommelingen in de waterkwaliteit.

« Atlantic spant zich voortdurend in om haar technologieën voor waterverwarming en sanitairwarmwaterproductie betrouwbaarder en efficiënter te maken! »

Loïc, specialist in technologieën voor waterverwarming en SWW-productie bij Atlantic: « De exclusieve gepatenteerde ACI Hybride-technologie van Atlantic kan de levensduur van uw boiler verdubbelen zonder een enkele storing! ».

Het ACI Hybride-systeem garandeert een langere levensduur voor uw SWW-bereider. Op deze manier kan uw boiler tot twee keer zo lang meegaan!

Deze exclusieve technologie wordt ondersteund door een handig controlelampje dat aangeeft dat het systeem in werking is.

Met de ACI Hybride-technologie hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de waterkwaliteit. De werking wordt dienovereenkomstig aangepast!

Om al deze redenen draagt de ACI Hybride-technologie volop bij tot uw verwarmingscomfort en de besparingen die u realiseert op uw SWW-productie.

« Aangezien de technologieën van Atlantic voor waterverwarming en sanitairwarmwaterproductie tot de beste ter wereld behoren, zal u in de wolken zijn met onze toestellen! »

image_alt